Foto: Runhild Heggem_550x367

Jublende lys og glad!

Torsdag begynner gode hjelpere å legge vårt 700 m2 store dansegulv i festivalområdet. Det betyr at det er på høy tid å ønske dere alle; både publikum, deltakere og lokalbefolkningen varmt velkomne til Landsfestivalen 2014!

2014-07-08 Les mer...
Elias3

Elias Akselsen

En konsert med Elias Akselsen inneholder alltid en stor del fortellinger om egne opplevelser, og Landsfestivalen er glade for å kunne presentere ham.

Les mer...
Janne Amalie Svit

P. A. Røstads Orkester med bestillingsverket «JUBEL» av Gjermund Larsen

- Nylaga gammeldans skal også være dansbar, sier Gjermund Larsen, som laget bestillingsverket til Hilmarfestivalen 2013. Verket som han har valgt å kalle ”Jubel”, er spesialskrevet for, og fremføres av P.A Røstads orkester som var 50-årsjubilanter i fjor.

Les mer...
Hilmar

Min Hilmar

Dette blir den store overraskelseskonserten. Musikere fra fjern og nær har musikk av Hilmar Alexandersen i sitt repertoar, og Landsfestivalen inviterer dyktige musikere, band og orkestre til å framføre en Hilmarlåt eller to som har betydd noe ekstra for dem. Musikk som enten er hentet fra Hilmar sitt repertoar, men også melodier tilegnet ham – eller på annen måte inspirert og relatert til ham.

Les mer...
Thomas Westling

Mesterkonserten

På Meisterkonserten vert det offentleggjort kven som har kome på 1.,2. og 3. plass i alle klassane der det har vore finale.

Søndag 20. juli kl. 12.00 - Campus

2013-07-09 Les mer...
Syvers Orkester. Foto: Mari Skeie Ljones

Påmeldinga er stengt

Påmeldinga er no stengt og vi ynskjer deltakarane lukke til! Måtte den beste vinne!

2014-06-23
Dans_kveld_KAAB_560x300

Spel til dans på Landsfestivalen

Me har nå stengt påmeldinga til dansespeling.

Me oppfordrar lag, grupper og solospelemenn til å melde seg på dansespeling. Me har fem scener på kappleiksarenaen. Kvar økt er på 45 minutter (med forbehold om endring avhengig av antall grupper som melder seg).

Les mer...
Oversiktskart Landsfestivalen 2014

Arenakart

Her finn du eit oversiktskart over arenaområdet under Landsfestivalen i Steinkjer

Les mer...