Åpningstider mattelt
Onsdag: kl 18.00 til 01.30
Telt åpent kl. 09.00-02.00
Frokost kl. 09.00-10.30
Middag serveres kl. 13.00-18.00
Grill åpner kl. 18.00

Meny middag 
Torsdag: Kjøttkaker
Fredag: Oppdalshakk
Lørdag: Bassturøkt lammelår (spesialitet fra Storlidalen)

Dagens middag koster 160 kr. 

Alle dager serveres det laks- eller spekemattallerken og rømmegrøt.

Grillmeny: Bl.a. Limousinburger fra Nerskogen og koteletter.

Betalingsmuligheter under festivalen:  Vipps, kort og kontantbetaling og bongsalg

For å lette arbeidet og korte ned på kø tilbyr vi å bruke bonger. Med bongene får du handle det du trenger av mat og drikke.

Bonger med verdi 20,- / 40,- / 80,- selges på festivalkontor og i teltet.  Vi selger assorterte hefter med bonger til kr. 300,- / 600,- / 1 000,-

Ubrukte bonger blir refundert på festivalkontoret søndag 30. juli.

 

CIMG2259[1].JPG